Підсумки V конкурсу «ФІЛОСОФ і Я» – 2022: Олійник Єлизавета

Snimok-yekrana-2021-06-08-v-16.05.28-1024x254

Центр філософсько-теологічних досліджень та когнітивної риторики кафедри філософії та релігієзнавства продовжує  інформувати про підсумки V регіонального конкурсу учнівської та студентської молоді «ФІЛОСОФ і Я» – 2022.

Представляємо роботу Єлизавети Олійник, учениці Черкаського фізико-математичного ліцею (ФІМЛІ).

Спеціальна подяка славному черкаському ФІМЛІ (3 місце у всеукраїнському рейтингу шкіл 2020-2021) та особисто заступниці директора Олені Іванівні Киченко.

З усіма роботами можна буде ознаймитись за посиланням (іформація оновлюється): http://philosophy.ck.ua/category/sociogumanitarna-laboratoriya/regionalniy-konkurs-uchnivskoi-mol/

***

photo_2022-04-24_18-58-33 Елизавета ОлійникВійна в моєму житті…

Війна перевернула все. Мені довелося виїхати в іншу країну, я два місяці не бачила ні тата, якого призвали у перший день, ні свою кицю, ні тих людей, які дарували мені щасливі емоції. Я сиджу з відчуттям важкості, через вічний стрес та бажання повернутися додому.  Багато людей думають, що тим хто за кордоном дуже легко, але це все не так просто, з’являється вічне почуття страху за майбутнє, бажання повернутись додому, та переживання за близьких. Тут ми нікому особливо не потрібні, деякі люди зневажають і засуджують. Це теж важко, але не зрівняти з тим, що доводиться переживати багатьом людям, яких ці жахливі історії, торкнулися особисто. Постійне бажання повернутися і розуміння, що ти ситуацію змінити не можеш додають болю. Я слухаю історії родичів і друзів з гарячих точок від яких неможливо не заплакати. Я чомусь ніколи не розуміла, що війна може початися в моїй країні, впливати на моє життя і що це настільки страшно.

Єлизавета Олійник

Поділитись:

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

code